“Träning, idrott, motion och fitness är för mig en naturlig del av livet, ett sätt att leva.”
Meny =

Utvecklande Coach

 

Min arbetsfilosofi och metodik är att jag kombinerar olika tränings- och behandlingsformer såsom fys- och rehabträning.

Utgångspunkten är en utförlig hållnings- och rörelseanalys av dig. Den ligger som grund för övrig träning såsom styrke- konditions- och snabbhetsträning, balans och koordinationsträning, rörlighetsträning och terapeutisk töjning samt fysisk avslappning.

Målet för mig är att på kort och lång sikt öka din livskvalitet. Jag vill erbjuda dig rätt förutsättningar inom träning, hälsa och friskvård för att på så sätt skapa en bred och stabil grund att stå på för en mer långsiktig prestationsutveckling.

Jag vill också var en förebild med ett sunt tänk inom träning på olika nivåer för en mer balanserad livsstil. Jag är din mentor och guide till framgång genom att skapa möjligheter till förändring.

 

Coachning

Coachning handlar om att mana fram och tydliggöra inneboende resurser men också om att belysa vägen mot målet. Att rikta sin energi och kraft på att fokusera på det viktiga, det intressanta, det roliga och framförallt på dig själv!

Kunskap och planering ger dig bättre insikt i din livssituation, du skapar bättre kontroll på din vardag och dina rutiner.


Hitta och finn din inre kapacitet och förmåga att kunna utnyttja dina krafter och resurser på ett bättre sätt och kunna leva mer fullt ut.

Föreningar

Jag erbjuder målgruppsanpassad coachning, föreläsningar, kurser och effektiva träningspass individuellt eller för laget.

Med mig som coach får ni en specialinriktad och funktionell träning utöver det vanliga, där styrka, balans uthållinghet, koordination och bålstabilitet är några av de moment som ingår.

Företag

Människan är skapt för rörelse. Idag vet vi att fysisk aktivitet medför en mängd positiva effekter.

En frisk och glad personal som mår bra både mentalt och fysiskt kan på sikt ge företaget en stor vinst med minskad sjukfrånvaro, minskad risk för förslitningsskador och stressrelaterade sjukdomar, samt skapa bättre marginaler i både arbete och vardag.

Genom kunskap och inspiration kan du på ett bra och enkelt sätt motivera personalen till ett mer hälsosamt liv och ett ökat välmående.

Jag erbjuder bl.a:

  • Motivation- och inspirationsföreläsningar
  • Temaföreläsningar inom motion och träning
  • Workshops och inspirationspass

Gör ett medvetet val för att få en välmående personal!

Varmt välkommen att höra av er till mig med frågor och funderingar.

Funktionell träning

Syftet är att utföra träning som vi har nytta av i vårt dagliga liv, att skapa bättre marginaler i rörelseapparaten, kroppen.

Målet är att vara funktionell i livet, både på arbetet, i vardagen och på fritiden. Med det menar jag att du bör träna funktionellt och allsidigt för hela livet, och inom idrott säger man att du blir bra på det du tränar.

Funktionell träning vänder sig till alla målgrupper och tar hänsyn till varje människas individuella förutsättningar och behov.

Vi människor vill kunna utföra alla vardagliga ting som att promenera, leka med barn, påta i trädgården, simma, springa, spela golf osv.

Genom funktionell träning engageras kroppen i sin helhet och den får arbeta i flera riktningar som framåt, bakåt, sidled och rotation vilket leder till en ökad allsidighet.

Ingen människa är starkare än sin svagaste länk och genom att utveckla samt förbättra den svaga länken blir resultatet en bättre helhet.

 

SAMARBETSPARTNERS
The Academy
Holistic
casall
Vivobarefoot
Grand Hotel Fitness Spa
Norlén & Slottner
QX
Sisu Idrottsböcker
gococo